Cursos i àrees de ciències

Benvinguts:

Us presento la pàgina Moodle per la Biologia i geologia de 4t d'ESO. Espero que aquesta ens permeti aprofundir una mica més sobre la matèria, de forma diferent a les classes d’aula, en tots aquells temes del currículum de biologia i geologia de 4t que anirem tractant al llarg del curs. En ell s’adreçaran moltes de les activitats que es plantejaran a la classe, també articles d’interès que tinguin a veure amb la matèria que estem fem, i altres vegades, aquells que tinguin una repercussió científica i/o social. Podran ser articles escrits, vídeos, podcast…el format no serà important el contingut sí. Ens permetrà aprofitar els recursos que ens ofereix la xarxa, exposar dubtes, reflexions…serà la continuació de la feina a casa.

Els alumnes podreu fer les vostres col·laboracions, només cal tenir una mica d’interès, inquietuds i ganes de compartir. Tots podrem fer aportacions sempre que es facin amb respcte amb respecte. Espero que a final de curs sigui el bloc de ciències dels alumnes de 4t d’ESO.

Aquesta és la pàgina moodle de Biologia i Geologia de 3r d'ESO. Aquí trobareu el material que aniré subministrant al llarg del curs.

Material pel curs de química de 3r d'ESO

Mètode científic és una matèria destinada als alumnes de 1r d'ESO que els hi agradin les ciències, siguin curiosos, observadors i es facin preguntes sobre fenòmens que els hi agradaria saber el per què.